Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Dagblad van het Noorden: December 2011

“Grunneger Karst mörn bij Regio FM Radio”

Kerst feest bij de Morgenster. Op zondag eerste kerstdag hoort u sfeervolle kerstklanken afgewisseld met de kerstboodschap, een korte overdenking en een mooi kerstverhaal. Anna de Vries Maarhuis, bekend bij de Morgenster van het Groninger bijbel lezen op de zondag ochtenden, is bereid gevonden om in de Grunninger taal, o.a dit prachtige verhaal voor u voor te lezen.

Dit kerstverhaal is geschreven door Dien Hoetmer in het Nederlands en omtoald noar t grunnegers deur Anna de Vries-Maarhuis De kerstspecial is te beluisteren van 7.00 uur tot 11.00 uur bij Regio FM Radio

– Etherfrequenties: FM95.3 / 106.1 / 107.2 / 107.9
– Kabelfrequenties: 105.5 / 107.4

Verder is de Morgenster elke zondagochtend te beluisteren van 7.00 – 11.00 uur Voor meer informatie www.radio-morgenster.nl of www.regiofm.info

Follow us: