Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Ex- kickbokskampioen en ex- drugscrimineel bij Regio FM Radio

Zondagmorgen 1 juni tussen 10 en 11 uur, kunt u in het programma De Morgenster luisteren naar het verhaal van Joop Gottmers. Hij groeide op als zoon van een cafe-eigenaar in de rosse buurt en zijn leven ontaardde in een uitzichtloze keten van geweld, drugs, heel veel geld en nog meer ellende. Zijn levensverhaal is opgetekend in het boek: KnockOut, waarin Joop vertelt hoe hij God op een wonderlijke wijze in zijn leven ontmoette, met vallen en opstaan van de onderwereld loskwam en een heel nieuw leven kreeg. De Morgenster is een interkerkelijk radioprogramma van 7.00 tot 11.00 uur en wil een breed publiek informeren. Alles afgewisseld met lichte gospelmuziek uit binnen- en buitenland. Kortom, een boeiende zondagochtend bij RegioFM Radio.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Follow us: