Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Eurokoor in Antwerpen

Het Eurokoor is een internationaal jongerenkoor met meer dan 150 jonge stemmen uit Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Roemenië, België en Nederland. Onder leiding van dirigent Daniel Kalisky en internationaal coördinator Michel Hege treedt het Eurokoor op in diverse steden van Europa. Het koor is ontstaan in 1998 en ontleent haar repertoire aan de rijkdom van verschillende Europese culturen. Door de unieke bewerkingen, verschillende talen en de frisse verwoording slaagt het Eurokoor er telkens weer in haar publiek enthousiast te krijgen Extra detail: drie leden van het Eurokoor komen uit Middelstum.

Zondagochtend 10 november tussen tien en elf uur kon u bij de Morgenster naar een impressie van het concert luisteren.

Klik hier om het fragment terug te luisteren

Follow us: