Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Lora Kremer Bij Radio programma De Morgenster

Sinds 2008 woonde Lora samen met haar man Ebel en twee kleine kinderen Levi en Esra, in Kenia, en startten een kleinschalige opvang voor weeskinderen. Zij werden ondersteunt door de Baptisten gemeente uit Groningen.
Op februari 2011 schrikt Lora  ’s nachts wakker in haar huis in Kenia van een geluid. Op het moment dat ze Ebel roept staat er al een overvaller in hun slaapkamer.
Deze nacht zal het leven van Lora voorgoed veranderen. Ebel wordt vermoord en Lora komt een week later met haar twee kleine kinderen terug naar Nederland. Zij vertelt in het programma de Morgenster wat deze traumatische gebeurtenis met haar heeft gedaan, en hoe zij in Nederland haar leven weer invulling heeft (moeten) geven. Zondagochtend  29 maart tussen tien en elf uur hoort u haar aangrijpend verhaal.


Het programma De Morgenster is te beluisteren van 7.00 tot en  met 11.00 uur elke zondagmorgen bij REGIOFM-Radio
Etherfrequenties: 103.3 / 106.1 / 107.2 / 107.5
Kabelfrequenties: 105.0 / 105.5 / 107.4
www.radio-morgenster.nl

Follow us: