Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Ex Marathon schaatser in het radioprogramma De Morgenster

Rene Ruitenberg behaalde de ene na de andere zege. Sponsors stonden voor hem in de rij. Maar het zorgde er ook voor dat het succes met hem aan de haal ging. Ik werd door de sport op een voetstuk geplaatst. En door de roem kwam er het geld en de hang naar nóg meer geld. Het leidde op een bepaald moment tot een schuld van 240.000 euro. Daarnaast ging Ruitenberg veelvuldig vreemd. Hij bedroog zijn vrouw Mirjam in hun verkeringstijd en ook tijdens hun huwelijk. Ondertussen zat hij wel ‘gewoon’ op zondag in de kerk. De ommekeer kwam toen Alie, zijn schoonzus en vrouw van Henri Ruitenberg, in 2002 omkwam bij een auto-ongeluk. Toen kreeg ik een klap met de hamer op mijn hoofd. Toen was ik stuk. Rene Ruitenberg zag dat zijn leven anders moest. Hij vertelde in het programma de Morgenster zijn verhaal.

Klik hier om fragment 1 van Rene terug te luisteren

Klik hier om fragment 2 van Rene terug te luisteren

Follow us: