Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Kerkmusicus Sietze de Vries bij de regio FM Radio

In het programma de Morgenster bij Regio FM Radio is zondagochtend 13 maart Sietze de Vries te gast. De internationale concertorganist en kerkmusicus is zeer actief als ambassadeur van het rijke Groninger orgelbezit. De provincie Groningen is uniek in de wereld omdat op een klein oppervlak een grote collectie historische orgels uit met name de renaissance en barok te vinden is. Hij bespeelt de orgels van o.a de Martinikerk in Groningen, het wereldberoemde Hinz- orgel van de Petruskerk te Leens en het Schnitger-orgel van de Jacobikerk te Uithuizen.
De Vries heeft het project allepsalmen.nl opgericht en vertelt op boeiende wijze bij de Morgenster, tussen negen en tien uur, hoe dit allemaal tot stand is gekomen.


Het programma De Morgenster is te beluisteren van 7.00 tot en  met 11.00 uur elke zondagmorgen bij REGIOFM-Radio
Etherfrequenties: 1 106.1 / 107.2 / 107.9 en 95.3
Kabelfrequenties: 105.5 / 107.4
www.radio-morgenster.nl

Follow us: