Open/Close Menu Zending wereldwijd en in de eigen regio

Bij Regio FM in het radio programma de Morgenster tussen 9.00 en 10.00 uur is op zondag 29 maart Rokus Maasland, van The Bowery, te horen bij de Morgenster. Samen met Ramon Scherrenberg zingen deze twee stoere mannen eerlijk over de kwetsbare kant van het leven en van hoop!

Hun eerste album, Broken Jars, is vorig jaar heel goed ontvangen en ze hebben inmiddels een Zilveren Duif Award binnen, als nieuwe artiest van het jaar 2019 . Een Nederlandse prijs voor christelijke muziek. Afgelopen seizoen zijn ze voor het eerst het theater in gegaan en toerden ze door Nederland. Rokus vertelt bij de Morgenster over hoe het allemaal zo gekomen, of liever gezegd hoe het hun allemaal overkomen is. Plannen voor een tweede album  liggen inmiddels klaar.  Maar daar over meer in het radio programma.

Klik hier om het fragment te beluisteren

Foto: www.thebowerymusic.com.

Follow us: